Logo

» Swan
Bij dj Swan – geboren in 1982 te Rotterdam – begon (zoals bij velen) zijn interesse naar housemuziek in zijn tienerjaren. Door op jonge leeftijd met zijn zus naar parties te gaan, raakt hij verslaafd aan de muziek en gaat hij over tot aanschaf van zijn eerste cd’s. Een paar jaar later resulteert zijn interesse naar housemuziek dan ook in een vrijwillige baan bij tweevoudig Gouden Kabouter-award winnaar Love2party. Iets wat hij vandaag de dag nog met alle plezier doet. Als vaste medewerker bezoekt hij verschillende feesten in binnen- en buitenland, en vormt hij in de loop der jaren zijn mening over de partyscene en de elektronische muziek.

Hedendaags is hij (mede)organisator van zijn Partyficial Intelligence-events, die zich richten op kleinschalige intieme feesten. De doelgroep van Partyficial Intelligence is per feest is dan ook niet groter dan 500 partypeople. Hij is van mening dat massaliteit de feesten vaak niet ten goede komt, en probeert daarom met die events de gezelligheid terug te laten keren in de clubs. Op zijn feesten is hij natuurlijk ook resident-dj, en weet hij daarmee tweemaandelijks zijn muziek aan een select publiek te presenteren.

Met dank aan Love2party heeft hij al eens zijn kunsten kunnen vertonen in één van Nederlands toonaangevende clubs - de “Winkel van Sinkel” - en natuurlijk op de Love2party-feesten. Verder wordt hij regelmatig gevraagd voor kleinschalige feesten. Zijn ‘bumping jumping funky’ platenkeus komt voornamelijk overgewaaid van de westkust van Amerika, maar ook zijn er invloeden uit Chicago terug te horen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat producers als Sneak, Joey Youngman en de White Collar Criminals in zijn favoriete producers-lijstje terug te vinden zijn. Na jaren gespecialiseerd te zijn geweest in techno en later groove, lijkt hij dan nu eindelijk zijn eigen aparte stijl gevonden te hebben. Het wachten is dan ook op zijn eigen eerste geproduceerde plaat.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Nieuwsbrief

  • Ontvang je nog geen nieuws over de feesten van La Rive? Stuur dan even een mailtje naar: lariveparty@hotmail.com

Copyright 2002-2019